Att samla på ölburkar

Det finns många saker att samla på och det är många som samlar. Det behöver inte vara i syfte att samlingen ska vara värd en massa pengar utan det kan vara att man helt enkelt är intresserad av det man samlar på. Det gäller bara att utrymme finns och att familjen accepterar det man håller på med.

Samla på ölburkar

Att samla på ölburkar är intressant och kan många gånger vara en utmaning. Nuförtiden pantas ju de flesta burkarna i Sverige och i utlandet så dricks det och sen slängs. Det finns en del hemsidor där man kan hitta speciella burkar och där man även kan byta med varann. Att hitta en ölburk som inte längre finns är svårt och som samlare är det ju naturligtvis den man helst vill ha.

Brist på utrymme

Ölburkar i en större mängd tar ju som bekant en hel del plats. Man vill ju inte behöva kasta en del av sin samling på grund av en sån liten detalj. Om hemmet blir för trångt får man låta bilen stå ute i kylan och fylla garaget med sin fina samling. Har man inget garage kanske man har snälla föräldrar med en massa plats över, i värsta fall får man hyra en lokal.

Oss samlare emellan

Man kan kalla det en passion, det man har när det gäller att samla, i det här fallet ölburkar. Man vill aldrig sluta samla trots brist på utrymme eller svårigheter att finna just den där speciella ölburken man letat efter så länge. Belöningen när man står och beundrar sin samling är värd allt! Fortsätt samla och lev gott trots eller tack vare din samling.